Oxfam Pakt Uit

 

Wil je iemand verrassen met een origineel pakje of heb je zelf iets te vieren? Wil je iemand inpakken met een solidair cadeau of zelf leuke geschenkjes uitpakken? Kies dan voor de geschenkjes van Oxfam Pakt Uit.

Oxfam Pakt uit is een collectie symbolische cadeautjes, en jij kan er het werk van Oxfam en gemeenschappen wereldwijd mee ondersteunen. Elk geschenkje (een geitje, een babypakket, een groentetuin, een kip, een opleiding voor boeren,...) is geïnspireerd door een Oxfam-project. Voor jou komt het in de vorm van een leuke wenskaart.

Kies hier je cadeaus

Met de cadeautjes geef je twee keer: je verrast iemand met een origineel cadeautje, terwijl je centen naar families en gemeenschappen gaan die je steun goed kunnen gebruiken.

Oxfam Pakt Uit - Hoe het werkt

 

Wil je met je school, vereniging, met een groep vrienden of met familie een leuke actie opzetten en geld inzamelen voor een goed doel? Dan is Oxfam Pakt Uit een uitstekende keuze!

  • de geschenkjes geven heel concreet weer wat Oxfam met een bepaald bedrag kan doen
  • er is veel visueel materiaal om de actie in te kleden
  • elk geschenkje is ingebed in een ruimer verhaal over het werk van Oxfam, zodat elk cadeau de start kan zijn voor een gesprek over ontwikkelingswerk

Meer info:
Stuur en e-mail naar OBE.ProjectUnwrapped@oxfam.org, of bel ons op 02 501 67 33