Nieuw schooljaar = nieuwe brooddoos?

27/08/2015

De zomervakantie zit erop. Volwassenen gaan terug aan het werk, de kinderen keren terug naar de schoolbanken. Waarom er geen solidaire start van maken? Begin het schooljaar hip, eerlijk en duurzaam met de producten van Oxfam-Solidariteit.

Je vindt het hele assortiment schoolmateriaal in de Oxfam-Wereldwinkel bij in de buurt. Voor een computer ga je langs in je Oxfam-tweedehandswinkel.

Nieuwe brooddozen

Het assortiment brooddozen is uitgebreid. Schaf je een exemplaar aan en stop het vol met fairtradelekkers en lokale producten van de boer om de hoek.

Pennenzakken, kleurpotloden en agenda's

Er zitten ook leuke spulletjes bij het schoolmateriaal: (kleur)potloden, diverse mappen en ringbanden, pennen, etuis, gom, een puntenslijper en een liniaal. Het nieuwe schooljaar kan je ijverig volplannen in onze nieuwe solidariteitsagenda's. 

Computers

Betekent de start van het nieuwe schooljaar ook de intrede van een computer. In de Oxfam-tweedehandswinkels die computers verkopen kan je een deftige computer op de kop tikken: een complete set vanaf 100 euro met 1 jaar garantie