Schuif mee aan tafel

Doe mee aan Anders Tafelen en geniet van een lekkere brunch, barbecue, een eenvoudige maaltijd of gastronomisch diner in goed gezelschap. Schuif aan tafel met vrienden en familie of smeed nieuwe vriendschappen terwijl je allemaal samen een Oxfam-project steunt.

Vind een tafel in jouw buurt

Wat moet ik doen als deelnemer?

 • Laat weten dat je wil aanschuiven bij ‘Anders Tafelen’ en vul het inschrijvingsformulier in.
 • Wij houden je maandelijks op de hoogte van de gastentafels die georganiseerd worden.
 • Schrijf je in voor een etentje en spreek met de organisator de praktische zaken voor de avond af.
 • Vergeet bij het etentje niet je bijdrage (vermeld op de webpagina) in cash aan de organisator te overhandigen. Hiermee kan de organisator de kosten van de avond terugbetalen en de rest schenken aan een Oxfam-project dat jullie samen uitgekozen hebben.
 • Beleef een gezellige avond en geniet van een heerlijke maaltijd.
 • Beslis samen met de andere mensen rond de tafel welk Oxfam-project je wil steunen.

Let op: de organisator moet je inschrijving bevestigen vooraleer ze definitief is. Gelieve de organisator zo snel mogelijk te contacteren indien je verhinderd bent.

Hoe schrijf ik me in?

 1. Blijf op de hoogte: Vul het inschrijvingsformulier en krijg maandelijks een mailtje met de nieuwe gastentafels.
 2. Neem een kijkje op de pagina met het Overzicht van de gastentafels: Klik op de link in je maandelijkse nieuwsbrief van Anders Tafelen of klik hier om naar het overzicht van de gastentafels te gaan.
 3. Zoek een verleidelijk etentje: Op de pagina ‘Overzicht van de gastentafels’  kan je de etentjes sorteren op regio, datum en beschikbaarheid. Klik op een etentje om de details van de avond bekijken.
 4. Contacteer je favoriet: Nadat je alle details van de maaltijd hebt bekeken, breng je de organisator op de hoogte van je interesse door te klikken op de knop ‘Ik wil aanschuiven aan deze tafel’. Vul vervolgens je gegevens in het formulier in. Een mail met je aanvraag wordt automatisch verzonden naar de organisator en naar Oxfam.
 5. Wacht op bevestiging: De organisator ontvangt je aanvraag en laat je weten of er plaats aan de tafel is. Als je kan deelnemen stuurt de organisator jou de details van de avond.
 6. Bevestig je komst: Bevestig zeker je aanwezigheid bij de organisator, zodat er geen twijfel bestaat over je deelname… Eet smakelijk!

Vind een tafel in jouw buurt

Terug naar de hoofdpagina Anders Tafelen

Vragen of suggesties?

Contacteer Aurélie Vankeerberghen
eetmee@oxfamsol.be
#anderstafelen