7-19 september: inzamelactie kleding en schoenen

24/08/2015

Je oude kleding is geld waard: doe mee aan onze grote inzamelactie in samenwerking met e5 en Avance. Uitzonderlijk gaat 50.000 euro van de opbrengsten van de inzamelactie met e5 naar Oxfam-projecten in Syrië en buurlanden en in Europa.

Schoenen

Met je stiletto's, sneakers of sandalen die je niet meer draagt, kan je tussen 7 en 13 september terecht bij schoenwinkel Avance. Elk paar schoenen schoenen ruil je in voor een waardebon van 15 euro. Voor een handtas ontvang je een waardebon van 5 euro.

Kleren 

Breng je oude, herbruikbare kleding en accessoires tussen 14 en 19 septembernaar de e5-winkel in jouw buurt. Voor elke volle zak krijg je een e5-cadeaucheque van 10 euro.

Chocolade

Als extraatje krijg je bij e5 een bon voor een gratis tablet biochocolade wanneer je iets koopt in een Oxfam-Wereldwinkel.

Oxfam-projecten wereldwijd

De ingezamelde spullen worden gesorteerd en in Oxfam-tweedehandswinkels aan democratische prijzen verkocht. De opbrengst gaat naar Oxfam-projecten wereldwijd. Van deze editie van de kledinginzamelactie ism e5 gaat 50.000 euro van de opbrengsten naar Oxfam-projecten in Syrië en buurlanden en in Europa.

 

Wat? Inzamelactie kleding en schoenen

Wanneer en Waar? 

  • Van 7 tot 13 september 2015 in alle winkels van Avance
  • Van 14 tot 19 september 2015 in alle e5-winkels